Officiële dealer webshop
Voor 12:00 besteld, levering volgende werkdag
De enige echte Van Delft kruidnoot - sinds 1880
 • Nederlands
 • Welkom bij de Pepernotenfabriek

  Van harte welkom bij Van Delft de Pepernotenfabriek

  Wij zijn trots dat we zoveel fantastische ondernemers om ons heen hebben die onze producten willen opnemen in hun assortiment. Via deze pagina willen we je zo goed mogelijk op weg helpen om succesvol met onze producten van start te gaan.

  Account aanmaken

  Wij werken met geselecteerde wederverkopers. Heb je nog geen contact gehad met iemand van ons verkoopteam, mail ons dan op [email protected]

  Heb je goedkeuring van ons verkoopteam en nog geen account aangemaakt? Klik dan hier om je aan te melden. Na goedkeuring kan je gelijk van start met het plaatsen van een bestelling.

  In je account vind je jouw gekozen factuur- en afleveradres. Mocht je deze willen wijzigen, dan kan dat door op het bolletje met jouw initialen te klikken, rechts bovenin de webshop (naast de service knop). Vervolgens ga je naar factuur- of afleveradres en klik je op bewerken.

  Op de pagina mijn bestellingen vind je een orderhistorie en alle bijbehorende facturen.

  Het plaatsen van een bestelling

  Op deze pagina vind je een totaaloverzicht van alle producten die wij aanbieden. Door op een product te klikken kom je op de productpagina waar je een gewenste bestelhoeveelheid kan invullen en een product kan toevoegen aan je winkelwagen.

  Bestellen per doos is geadviseerd. In een doos gechocolateerde pepernoten zitten 18 zakken. Met uitzonderingen bij ongechocolateerd (15CE), taai (15CE), originals toefzak 500gr (8CE) en de gouden toefzakken (15CE). Op elke productpagina staat de correcte hoeveelheid (CE) per doos (HE).

  Getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

  Betaalmethoden

  De volgende betaalmethoden zijn mogelijk op de dealer webshop:

  iDeal, creditcard (VISA of Mastercard) en bankoverschrijving.

  Bij een bankoverschrijving krijg je in het betaalproces ons rekeningnummer en een automatisch gegenereerd referentienummer. Met deze gegevens kan je een overboeking uitvoeren. 

  Zodra betalingen automatisch geregistreerd zijn, wordt er overgegaan tot levering. 

  Op rekening is niet mogelijk.

  Verzendmethoden

  De kosten voor verzending worden berekend aan de hand van het totaalgewicht van jouw bestelling. Wij hanteren hiervoor de volgende staffel:

  0 - 20 kilo -> €17,50

  20 - 40 kilo -> €25,-

  40 - 60 kilo -> €32,50

  60 - 80 kilo -> €32,50

  80 - 100 kilo -> €25,-

  100 - 120 kilo -> €17,50

  140+ kilo -> FRANCO 

  Je kan een bestelling ook afhalen bij Handling Company Mijdrecht aan de Energieweg 20 in Mijdrecht (3641 RT). Selecteer afhalen bij verzendmethoden in het betaalproces. Je bestelling staat de werkdag na het plaatsen van een bestelling klaar.

  Levertijd

  Bestelling gedaan voor 12:00 worden in de regel de volgende werkdag geleverd. Het kan voorkomen dat drukte bij PostNL leidt tot kleine vertragingen.

  (Geschenk)verpakkingen

  Verpakkingsmateriaal en geschenkverpakkingen worden in bundels van 20 stuks verkocht. 

  Marketingmateriaal

  Op de pagina media vind je een link naar een gedeelde map met beeldmateriaal zoals ons logo en visuals voor op bijvoorbeeld social media. Deze map wordt de komende maanden continue aangevuld. Dit materiaal is alleen te gebruiken door Van Delft goedgekeurde klanten.

  Vragen?

  Mocht je vragen hebben, mail ons gerust op [email protected]

  Wij wensen je veel succes met de verkoop van onze producten.

   

   

   

   

   

   

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »